Rendszeres olvasók

2009. június 8., hétfő

Osli kihívására a scrapbook.hu lelkes csapata elkészítette a második közös készletét. A téma a nyár volt, címe is ez: 100% nyár. 14-en vettünk részt a kihívásban. Igazi nyári fergeteges/forgatagos megakit lett. Nézzétek csak.




Az én részem ebből ennyi. Ha tetszik, elviheted.



LETÖLTÉS/DOWLAND

Ne felejtsük, ez egy blogvonat! Álljunk meg a többi állomáson is! S ha már mindent letöltöttünk, 100% hogy alkotni is szeretnénk velük. Induljon hát a vonat.


Altalena
Ányi
Eralilla - most itt állsz
Icka
Janka
Kovaxka
Kriszta
Moncsi
Osli
Sabee
Secima
Simsi
SzrJudit
Timo
Maja

Szép napokat mindenkinek!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Beach/Sea/Fish, etc. Theme post on Jun. 08, 2009. Thanks again.

Secima írta...

Köszi, letöltöttem. Használtam is fel belőle a készülő oldalamhoz.

altalena írta...

Nagyon tetszik a sok játék a készletben, egy szupi gyerekoldal lehet belőle készíteni. Az én oldalamban is találsz a készletedből: http://galeria.scrapbookozzvelunk.hu/showimage.php?i=3589&catid=newimages&cutoffdate=1

Névtelen írta...

Thank you! Your blog post will be advertised on the DigiFree Digital Scrapbooking Freebie search engine today (look for timestamp: 09 Jun [LA 02:27am, NY 04:27am, UK 09:27am, OZ 07:27pm] ).

simsi írta...

Tiszta tengerparti feeling! (vagy hogy írják ezt :-)) Nagyon klassz!

Unknown írta...

Köszi a készletet, én is végre letöltöttem :) tetszik a sok játék nekem is :)