Rendszeres olvasók

2011. március 18., péntek

Lélegezz

Ritkán teszek fel olyan képet, amin én is rajta vagyok. Ezt a fotót azonban nagyon szeretem.Egy hónapja készült rólunk, s rövid időn belül két oldalt is készítettem vele.

Az elsőt a scrapbook.hu kihívására. A feladat a következő volt:

Mivel közeledik a Február 14-e, szeretnénk, ha a szeretetről és a gondoskodásról készítenétek oldalakat. Nem kell feltétlenül a szerelemre gondolni! Alkossatok olyan scrapbook oldalakat vagy minialbumot, amely azt fejezi ki, hogy szerettek valakit (vagy valamit) vagy gondoskodtok valakiről (vagy valamiről). Hagyományos és digitális alkotókat egyaránt várunk!

Ezt az oldalt készítettem.


Felhasznált elemek: WA:Budaházi Brigitta és Beszteri


A másik oldalam Azur Breathe című készletével készült. Ez a kit kicsit más, mint amit Azurtól megszoktunk. (Kulisszatitok: nem is tette kötelezővé a vele való alkotást a CT tagoknak). Első ránézésre nem is tudtam mit kezdjek vele. Megmutatom a készletet.


Itt vásárolhatjátok meg: Digidesignresort
most 50%-os kedvezménnyel.

Aztán elkezdtem alkotni, s ez az oldal született. 



Nem tudom, hogy ez besorolható-e valamilyen stílusba. Ilyen jellegű oldalt még nem is nagyon készítettem, de most tetszik az eredmény nekem. 


Szép napokat mindenkinek!

3 megjegyzés:

hékás írta...

Woooow, ezek rettentő remek oldalak! Gyakrabban kellene ezt a stílust választanod, mert áll-leesős rendesen! Gyönyörűűűűűek

kreatívhit írta...

Klasszak! De a másodikban van valami óriási plusz hangulat.

Margó írta...

Milyen kár, hogy nem készítesz több ilyen oldalt, mint az első! Nagyon tetszik! ... és az is jó lenne, ha többször lennél együtt Lillával a fotókon - annyira szépek ezek az oldalak:-)