Rendszeres olvasók

2010. november 3., szerda

Megcsavarva

Most látom csak, hogy már több, mint egy hónapja nem írtam ide. Történt azóta egy, s más. Úgy is mondhatnám összecsavarodott néhány dolog körülöttem.
Most például a napjaink csavarodtak meg egy kicsit. Múlt héten hétfő éjszaka alig aludtunk valamit. Lillácska csak forgolódott, azt mondta fáj a füle, s láza is volt. Így másnap orvoshoz mentünk. Mandula -és fülgyulladás. Megkapta élete első antibiotikum adagját. Hála Istennek már másnap éjszaka nyugodtan aludtunk, láza sem volt. Pénteken kellett visszamennünk, s még a kedd, szerdát is megkaptuk. Mondhatnám, ajándékba. Mert azt hiszem mindketten úgy éreztük, ajándék napok ezek számunkra. Nagyon jó volt együtt lenni ismét kettesben. Annak is igazán örülök, hogy a doktornő felkészített rá, hogy nehéz napok következnek, mert nagyon csúnyán be van gyulladva a kis füle, s a láz is sokáig maradhat, a köhögésen kívül már szinte másnap semmit nem érzékeltünk. Sokat játszottunk, sétáltunk ... Hiszti is alig volt.
Holnap kezdődnek a munkás napok. Sajnos az ovival még mindig nem barátkozott meg Lillácska. Sokszor hiszti van reggel, hogy nem akar menni, sőt előfordul, hogy már esti lefekvésnél kezdi. S mindezt annak ellenére, hogy napközben állítólag semmi baj nincs vele, s itthon csillogó szemmel mondja az oviban tanult mondókákat, dalokat. Nem értem.

Megcsavarodtak rendesen a gondolataim is az elmúlt egy hónap során.  Volt, hogy úgy éreztem összeomlik a világ. Aztán másnap mégis fel kellett újra kelni....Na, de ezt inkább nem részletezem.

A munkahelyemen úgy tűnt egyenesbe kerülnek a dolgaim, sőt olyan munkát kapok, amire mindig is vágytam. Kihívás, de jó volt készülni rá. Erre ma kaptam egy telefont, hogy  egy külsős embert vettek fel arra a feladatra (annak ellenére, hogy egészen eddig azt mondták, nem tudnak új embert alkalmazni). Nekem pedig holnap reggel költözni kell az eddigi irodából. Szóval megint kitúrtak.

Na, de nem akarok hangulatot rontani, inkább csak úgy magamnak írtam le ezeket, hátha valaha majd visszaolvasom.

Igazából a címben Didó egyik kihívására utaltam, amit a scrapbook.hu-n indított ezzel a címmel. Íme a kihívás:
KÉSZÍTS EGY OLDALT, AMINEK A KÖVETKEZŐKET TARTALMAZNIA KELL:

--> 1 nagy virág - de tényleg 'nagy'
--> 2 gomb
--> wa
--> 1 háttérpapír
--> 1 papír, ami alig látszik
--> kisebb virágok
--> valami kék
--> valami rózsaszín


Én összekötöttem Secima adott fotós játékával ezt a "feladatot", s így született ez az oldalam. Jó volt kicsit újra alkotni. (az elmúlt időben nem is készült oldalam, bár 2 fotókönyvet sikerült elkészítenem, ami szintén időigényes volt)
Felhasznált elemek: papírok és kis virágok: Ancsika, WA Krissz, gomb DigiScrapbooking.ch boutique , nagy virág: valamilyen ecset

Két héttel később pedig ezt az utasítást kaptuk.
VEDD KI A HÁTTÉRPAPÍRT AZ OLDALADRÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem nyúlhatsz máshoz, nem igazíthatsz semmit, csak töröld a háttér réteget és kész

Ez lett az oldalamból.







Szép napot mindenkinek!

2 megjegyzés:

Puzsi írta...

Igen már hiányoltalak. Sajnálom, hogy nem alakulnak jól az ovidolgok, szívből kívánom, azért kicsi lányod belejöjjön... A munkahelyről pedig nem mondok semmit. Jellemző ez kis hazánkra. Sajnos. Továbbra is jövök, ha lesz időd és kedved jelentkezz. (Persze első Lilla.) Az oldal pedig háttérrel vagy anélkül remek!

Secima írta...

Megmosolyogtatott az a mondatod, hogy nem volt időd alkotni, de azért két fotókönyvet sikerült elkészítened.
Örülök, hogy ezzel a fotóval alkottál. Nekem nagyon tetszik mind a két változat, talán a második a sok fehér miatt érdekesebb. De mindkettő megállja a helyét.
A rossz dolgokat szerintem nem kellene leírnod, csak a jókat. Minek a rosszat később visszaolvasni, hogy megint rossz kedved legyen tőle? De ez csak az én véleményem. Ha neked így jobb, akkor tégy így.
Minden jót kívánok nektek és gyakrabb jelentkezést!