Rendszeres olvasók

2010. szeptember 30., csütörtök

Ősz Bettitől

Geergos újra turbó sebességre kapcsolt. Nagy örömöünkre visszatért közénk, ahogyan erről már írtam. S itt persze nem állt meg, máris itt van a legújabb készlete. Mutatom.


Megvásárolhatjátok  Betti új boltjában, a Digi Boutikban, most mindössze 0,5 Euróért.

Egy ideje már nézegetem az ovis beszoktatás idején készült fotókat. Valahogy azonban nem állt össze belőle sehogyan sem oldal. S nem azért, mert nem lett volna hozzá őszi készletem.
Aztán mikor megkaptam Betti új készletét, beindult a fantáziám. Ezt alkottam.


A szöveg sajnos nem nagyon látszik, ezért idemásolom:" Ez az évszak idén nagy változást hozott nekünk. Lilla ovis lett. Lassan el is telik 1 hónap. Igaz, hogy reggelente változó kedvvel indulunk, s volt már beteg is Lillácska, de azt hiszem sikeresen vettük a beilleszkedési akadályt. Tanult már mondókákat, s általában este felé szokta elmesélni a legfontosabb eseményeket."   

Mióta ez az oldal elkészült, annyi változás történt, hogy múlt hét péntek óta minden reggel sírva indulunk az oviba. Lillácska már ébredéskor kezdi, hogy: "nem akarok oviba menni, mert túl sokat kell várni rád; ott kell reggeliznem, ebédelnem és aludnom is" Az oviban később már persze nincs semmi baj, de ez reggelenként nagyon szívszaggasztó, fájdalmas és nehéz. Na jó, két napja mire odaérünk az oviba már nincsen gond, csak az elindulásig. Tegnap azt találtam ki, hogy kap egy füzetet Lillácska, s minden nap kap bele egy matricát, amikor szépen, sírás nélkül indul a nap. Mivel ma reggel "már csak" itthon volt gond,ezért a füzetet megkapta, de matrica még nem került bele. Remélem holnaptól már elkezdjük feltölteni a füzetet.

Szép napokat mindenkinek!

2 megjegyzés:

Puzsi írta...

Ez a matricás füzet szuper ötlet Eralilla, gratulálok! És az oldaladhoz is, a kommenthez pedig különösen.

Pancsika20 írta...

Itt vagyok én is geergostól! Végre mindannyiótokat kilinkeltem magamhoz! A fórumon még nem, de itt szeretném megdícsérni, a szuper oldaladat! Nagyon örülök hogy köztetek lehetek!
Üdv: PAncsika