Rendszeres olvasók

2010. november 12., péntek

Ismét CT

Igaza van Secimának, tényleg alkottam mostanában is, csak a háttérben. Megmutatható scrap-oldalam azonban nem igazán született. Hiába van sok készletem, valahogy nem jött az ihlet. Vagy nem volt ami motíváljon. Vagy nem tudom.Úgy tűnik, szép lassan mindegyik designer befejezte a munkáját, ahol eddig CT tag voltam. Mondjuk amikor munkába álltam, aztán elkezdődött az ovi, ezt egyáltalán nem bántam. Mert úgy sem lett volna rá időm. Időm most sincs több, de azért volt egy kis hiányérzetem. Így aztán a napokban elkezdtem nézegetni a CT felhívásokat. Találtam is 3 olyan designert, akiknek nagyon megtetszett a munkája. Jelentkeztem Hozzájuk, hátha valamelyik felvesz a csapatába. Mindhárman visszajeleztek (már ez nagy szó). Egyiküknél még tart a oborzás, csak a hónap végén hoz döntést. Kettőjük azonban azonnal meghívott a csapatába.
Nagy öröm volt ez számomra, de hamarosan egy kis félelem is vegyült hozzá. A felhívásban ugyanis nem szerepelt játékokban való részvétel feltételnek, viszont kiderült, hogy ez is követelmény. Persze nem nehéz, csak időigényes követelmény. A másik nehézség a kommunikációs akadály. Utóbbiban nagy segítséget találtam. Ugyanis Hékás is tagja lett az Astraya designs CT-nek. A kezdeti nehézségeken már átsegített, köszönet neki ezért itt is.(Feltétlenül nézzetek be Hozzá is, ha szépséges oldalakat szeretnétek látni.)
Szóval belevágok, aztán majd kiderül, hogy meddig bírom. Nagyon motivál, hogy Inna készlete egészen elbűvölt. Ezért is jelentkeztem hozzá. Mutatom is első kitjét. Íme:






Ugye milyen édes? A Matrioshki boltban tudjátok megvásárolni, ha tetszik Nektek is.



Az én két oldalam pedig ez lett belőle.





Mára ennyit.
Viszont ha tényleg bírni fogom, akkor ezentúl megint gyakrabban jelentkezem, s mutatom a készleteket, s a belőlük készült oldalaimat.

Szép napot mindenkinek!

9 megjegyzés:

Evus írta...

Gratulálok a CT-hez, jó alkotást kívánok!

Judit írta...

Gratulálok, gyönyörűek az oldalaid!!!!! És azt hiszem hasonló cipőben járunk.....

hékás írta...

Nagyon szép oldalakat készítettél. A segítség meg tudod, hogy természetes. Ha elakadsz, keress bátran továbbra is. ;)

Kriszta (hozak) írta...

Jó, hogy újra látni a munkáidat. Gratulálok a CT-khez.

Secima írta...

Gratulálok a CT-khez!! Így legalább nem csak magadnak alkotsz, hanem mi is láthatjuk. Sok-sok szép oldalt kívánok neked és sok örömet bennük!!!

Pancsika20 írta...

Nagyon gratulálok. Csodásak az oldalaid!
Hékás egy angyal, nekem is ő segít nagyon sokat! :)

Puzsi írta...

Gratulálok a CT-khez! Jó lesz megint gyakrabban oldalt látni Tőled.

Margó írta...

De nagyon örülök, hogy látom ezeket a kedves, bájos és általad szép oldalakat!
Örülök, hogy a CT-k, amikhez gratulálok, ismét motiválnak majd az oldalak készítésére!!!!!

Detti írta...

Nagyon örülök az új CT-tagsághoz!
Nézz be hozzám, valami vár rád!