Rendszeres olvasók

2010. május 3., hétfő

Május első hétvégéje

Az elmúlt hétvége igazán eseménydús volt. Az időjárásra sem panaszkodhatunk. Minket teljesen elkerültek a felhők, pedig május elsején általában eső szokta elmosni a kinti programokat.
Mivel ezen a hétvégén volt május első vasárnapja, vagyis Anyák Napja, mi már pénteken délután mentünk köszönteni. Akkor "dédit", vagyis apa mamáját köszöntöttük fel. Másnap apa édesanyjáékhoz mentünk Székesfehérvárra, s Őt is megköszöntöttük Anyák Napja alkalmából. Délután a városi majálisra is besétáltunk, bár különösebb programot nem találtunk. A bábelőadás Lillának nagyon hangos volt, így a közeléből is mennünk kellett. Azért egy jót sétáltunk.
Vasárnap pedig anyukámékhoz mentünk. Anyukám születésnapját ünnepeltük. S felköszöntöttük egymást Anyák Napja alkalmából is. Igen, én is kaptam apukámtól egy szép cserepes rózsát. Anyukámnak egy szívecskés albumot készítettem, nővéremnek pedig egy mini harmónika albumot. S én is kaptam a nővéremtől (keresztlányom anyukája) egy szép szívecskét. Egyik scrapbook oldalamról került bele fénykép. Igazi meglepetés volt, nagyon örültem neki. Meg is mutatom.




Az éjszakákat pedig a számítógép előtt töltöttem. Ezen a hétvégén volt ugyanis a Nemzetközi Scrapbook Nap is, amire a csrapbook.hu  Kretatív Csapata 3 napos játékokkal, kihívásokkal készült. Igazán változatos, érdekes feladatokat találtak ki nekünk. Köszönet érte itt is.10 kihívásból 9-et sikerült is teljesítenem.

Franci 3x3-as játékában 3 fényképet, 3 mintás papírt, s 3 kommentkártyát kellett az oldalunkhoz felhasznáni. Ez lett az én oldalam.



Felhasznált elemek: Kristi W Designs: "I wanna be a cowboy" kit.




Timcsoca: sárga-zöld-fehér kihívására ez az oldalam készült.

Felhasznált elemek:  háttér és virág: Aprilmouse and Hanulienka
Molli "Válassz 3-at" játékára ezt alkottam.

Felhasznált elemek: gomb (Delmik design), szalag (Michelle Coleman); madár (Geergos),háttérpapír pedig: Rainbow (Kata)
Szombaton Gigi egy interaktív játékra hívott bennünket. A téma: "Scrapbookos édesanya vagyok". Meghatározott elemek, illetve technika felhasználásával kellett a olyan oldalt alkotni, kifejezi mit is jelent számunkra ez a téma.
Nekem így sikerült ezt megmutatnom.

Felhasznált elemek: háttérpapír? + 3 papír: Icus; virág Batuni designs; szalag Rebecca; pecsét saját
Janka egy oldaltervet hozott nekünk vasárnap, s ez alapján kellett alkotnunk. Ezt készítettem én.




Felhasznált elemek: Kristi W Designs:  "You and me" kit.


A 3 nap zárásaként Betsie egy Speed scrap-es játékra hívott bennünket. Itt is adott kritériumok szerint kellett oldalt készítenünk, 3 óra alatt. Tőlem elég távol áll az ilyenféle pakolgatás, ezért nem érzem annyira magaménak ezt az oldalt, de azért ezt is megmutatom.


Felhasznált elemek: gyöngyvirág:Paperfellow; gyöngysor, szívecske: (Beautiful); betűk: Szunyó


Nos, így telt ez a hétvége.
Szép napokat mindenkinek!

1 megjegyzés:

Margó írta...

Nagyon kedvesek, szépek az oldalaid!! Jő itt nézelődni:-))