Rendszeres olvasók

2010. április 6., kedd

"Életem része" díj

Secima, Do, és Betti is meglepett egy újabb díjjal. Nagyon megtisztelő és számomra megható is ez.
Mert ez az "Életem része díj" azt jelzi számomra, hogy mégis vannak, akik valóban olvassák az itteni bejegyzéseimet. S ennek nagyon örülök. Köszönöm lányok!!!






Secimánál úgy olvastam, hogy ez a díj azoknak jár, akik ha másként nem, rendszeres olvasás által mindennapjaivá váltak az életünknek.
Így aztán én mindenképpen díjaznám Secima, Do, és Betti mellett Oslit, Bogit (náluk már járt a díj, de küldték minden rendszeresen ott járó olvasóiknak, így nekik is köszönöm), valamint LaceE-t (akinek különösen az úti beszámolós bejegyzéseit nem hagynám ki, s nagyon jól esik, hogy rendszeresen kapok én is Tőle megjegyzést itt), Tincit (hozzá minden nap bekukkantok, bár nem mindig hagyok üzit), Krisszt (akinek a Cewés blogja ma is a fő tanítóm), Katát (szintén rendszeresen olvasom, bár ritkán írok) Szrjuditot (mesés oldalait mindig megcsodálom, még ha nem is kommentelem mindet), Beandyt (akinek fotói és családi beszámolói nagyon a szívemhez szólnak)..
Küldöm tehát Nektek sok szeretettel, valamint mindenkinek, akinek a blogja az oldalsávban látható, s rendszeresen hagyok nála üzenetet.

Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

Bea írta...

Nagyon szépen köszönöm, jól esnek a szavaid. Ha nem haragszol, én nem tenném ki a blogra, mert nem játszom ezeket a játékokat. Tényleg nagyon kedves vagy, örülök, hogy így érzed. :-)

Névtelen írta...

Köszönöm szépen! :)

do írta...

Én is köszönöm :D

krisssz írta...

Köszönöm szépen Eralilla, nagyonn örülök, ha hasznosnak találod az oldalam:)