Rendszeres olvasók

2009. október 22., csütörtök

Ismét nyertem

Igen! Megint nyertem. Kedvenc oldalamon, a Cewe honlapon sorsolt ki engem Krissz a múlt heti kihívásán.
Nagyon szeretem a honlapját. Ez volt az első oldal, amit scrapbook témában felleltem, s rengeteget tanultam ott. A heti kihívásain pedig amikor csak tehetem részt veszek.
Szóval nyertem egy 10 dolláros kupont, amit az Oscrapnál költhettem el. Először átnéztem a készleteket. Aztán ismét. S minden mást, amit a boltban vásárolni lehet. S mint a kisgyerek, aki zsebpénzt kapott, a tíz dolláros kuponnal a zsebemben álmodoztam. Vegyek egy nagy készletet? Vagy több kicsit? Ami nagyon megtetszett elsőre, az egy vintage készlet volt. Aztán arra gondoltam, hogy nagyon szeretem az ilyen oldalakat, de valahogy távol áll tőlem az ilyenfajta alkotás. Inkább olyasmit szerettem volna vásárolni, amit sokféleképpen, több oldalon is felhasználhatok. Kínálat volt bőven.  Kitty készletei is nagyon tetszettek, tele aranyos rajzos elemekkel. Ráadásul most jelentős engedménnyel kínálja néhány készletét. Így aztán 3-at is választottam. Ezen kívül vettem még gyönyörű overlay csomagot, valamint egy virágos overlay border csomagot. (60 különböző keret)  Egy virágos ecset és egy glitteres képkeret is belefért még.
Vagyis jól bevásároltam. Nagyon szépen köszönöm Krissznek a lehetőséget még egyszer.
Most pedig meg is mutatom a szerzeményeimet. Hogy mikor alkotok velük, azt még nem tudom, de biztosan több oldalamon is feltűnnek majd az elemek.











 










Holnap pedig megmutatom az oldalt is, amit a Cewe múlt heti kihívására készítettem, amit Krissz kisorsolt.

Szép napot mindenkinek!

1 megjegyzés:

Noncsi írta...

Gratulálok a nyereményedhez!!! :)