Rendszeres olvasók

2009. július 8., szerda

Fotók+ scrapbook

Mostanában szinte sehova sem megyek fényképezőgép nélkül. Mióta elkezdtem a scrapbookkal foglalkozni sokszorosára növekedett a fotóim száma. (Lehet, hogy csak nyugdíjas koromban tudom őket feldolgozni?) Fényképezem a "szürke hétköznapokat" épp úgy, mint egy-egy tárgyat, ami megtetszik, s "valamire biztosan jó lesz". Na és persze esemény is akadt mostanában.
Kezdődött a bográcsozással nővéreméknél. Folytatódott múlt hét végén a Győrköc Fesztivállal. (nem elírás Győrön Gyerekfesztivál=GyőrköcFesztivál) Ma pedig állatkertben voltunk. (apa szabizik) Szóval a téma az asztalon (azaz a számítógépben ) hever.

Egy oldalam azért már megszületett. Ez a Győrköc Fesztiválon készült fotókból készült. Egyben CT munka is, hiszen a Chingjp Design Summertime story kitjéből készült.






Ebből a kitből készítettem egy QP-t is, amit szeretettel adok mindenkinek, akinek tetszik.






S íme a készlet, amivel dolgoztam.




Akinek megtetszett a készlet, az ne habozzon felkeresni a Fritzie oldalát, mert most ingyen viheti!! Sőt, van még néhány QP a kitből, egy betű készlet, s egy szép zsineg-csokor is vár mindenkit ingyen.



Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

LaceE írta...

Nagyon jó a készlet és nagyon szép oldalt és QP-t készítettél belőle. Sajnálom, hogy ChingJP abbahagyja a munkát, mert jó dolgokat készített, amiből Te még jobbakat :)

Osli írta...

nekem is nagyon tetszik az oldalad, és a készlet is csudajó

Névtelen írta...

Of all the tons of QPs I have seen...this is my favorite one - EVER! Love it!! Thanks you so very much for sharing!!!! You have so many beautiful freebies and LOs here.

amsangel írta...

Thank you for sharing this beautiful beach QP, I really like the frame cluster.