Rendszeres olvasók

2009. április 25., szombat

Meghívtak egy játékba!

Az utóbbi napokban nem nagyon jutottam el a saját blogomhoz, annyi már a néznivaló, amit bejelöltem magamnak. S ma az egyik oldalon meglepetten olvastam, hogy Kriszta engem is játékra hívott.

"Egy játékra is hívlak titeket, ha van kedvetek mutassátok meg ti is az első scrap képeteket, kiváncsi lennék, hogy ki hogyan kezdte. Tehát indítok egy blogjátékot scrappelők körében:
1. Mutatsd meg az elsőként készült alkotásodat.
2. Írj pár sort a scraphez fűződő érzéseidről, gondolataidról, mióta csinálod, stb.
3. Add tovább a játékot az általad kiválasztott 5 embernek, és hagyj erről megjegyzést a blogjukban."

Akkor tehát nézzük!
1. Ez volt az első kép, amit a digivel való ismerkedés kezdetén készítettem. Ebben még nincs semmi, csak a képeket elhelyeztem, s talátam hozzá halacskákat. A fotó ugyan júliusban készült, de a kép csak szeptemberben.

S ez volt az első nyílvánosan bemutatott alkotásom, melyet a Scrapbookozz velünk e-magazin kihívására készítettem tavaly októberben.


2. Erről nem régen itt írtam egy bejegyzést.Talán még annyit fűznék hozzá, hogy tényleg könnyű függővé válni. Ma már csak elvétve akad olyan nap, hogy ne kukkantanék be a scrapbook.hu oldalra, s sajnos minden általam bejelölt (természetesen scrap-es) oldalt nem is tudok minden nap átolvasni.
Egy-egy kép alkotása nekem még órákba telik. Főként azért, mert egyenlőre még csak próbálkozom. Nincs kész terv a fejemben amikor leülök alkotni, csak a kép adott, amit szeretnék oldalba foglalni. S akkor kezdődik a változtatások sora. Legtöbbször akkor alakul ki kép végleges formája, amikor a fáradtságtól már nem vagyok képes tovább dolgozni, s a józan eszem azt suttogja, hogy le kell feküdnöm ahhoz, hogy másnap újra fel tudjak kelni.

S akkor most még egy vallomás. Eddig többnyire olyan képeket tettem fel a blogomra, vagy kihívásokban is olyan képeket használtam, ahol a szereplők nem igazán profilból látszanak. Nem akartam családom tagjainak fotóit feltenni a netre. Szóval kicsivel több képet készítettem már, mint amitt eddig közszemlére kitettem. Erre a játékra való felkérés azonban anyira jól esett, hogy elhatároztam, megmutatom a többi képemet is.
Hamarosan elkezdem felrakosgatni ide őket.

3. Nehéz helyzetben vagyok. Akiket én szívem szerint választanék: Rainbow, Krisssz, Timcsoca, Osli, Merika (mivel csak 5 embert lehet), már mind felkérték a játékra. Közülük van akinek már olvastam is a történetét, van akiét kíváncsian várom.
Tehát azok közül akikhez (tudtommal) még nem ért el a játék, én Őket választottam:
Salsera
Katica
Moncsi
Arany
Szilvi




3 megjegyzés:

Katica írta...

Köszönöm a felkérést :-)
Hú remélem még emlékszem rendesen az elsőre :-O

Brigi írta...

Kedves Lilla,

Nagyon köszönöm a felkérést, bár először eléggé meglepődtem, de jólesett, h rám gondoltál!!:) salsera

Osli írta...

Köszönöm, hogy rám is gondoltál :)