Rendszeres olvasók

2009. április 20., hétfő

Beszédfejlődés

Csak ámulok és bámulok, ahogyan figyelem kislányom beszédfejlődését. A Róla szóló honlapon kezdetektől gyűjtögetem mikor milyen szót mondott először. Egy idő után azonban már nem tudtam követni. Most meg azon kapkodom a fejemet, hogy hirtelen hogyan tanult meg összefüggően beszélni. S ilyen választékosan. Nagyon nagy csoda ez. S csak egyike azoknak, amiket a kis gyermekek "bemutatnak". Hálás vagyok, hogy én is közelről figyelhetem meg (bár fel nem foghatom) ezeket az óriási apró csodákat.
Hiába, VALAKI nagyon jól alkotta meg az embert.

Ezt a képet pedig én alkottam a scrapbook.hu egy újabb kihívására.

A követelmények:
1. Az oldalt osszad kétfelé (nem fontos középen) a választóvonal egy szalag, vagy csipke legyen
2. A bal oldalon használt papír mintás legyen, a jobb oldali egyszínű.
3. A bal oldalra egy nagy fotót kérek, mütyür csak a bal felső sarkában legyen.
4. A jobb oldalt képzeletben osszad három részre. A felső harmadban legyen két kicsi fotó, amit "varrással" rögzíts. A középső harmadban egy locsolóvers legyen a szöveg. A vers alatt egy cikkcakkos szalagot kérek. Az alsó harmadba mütyürök kerüljenek.
5. A kép címe a locsolóvers bal oldalára kerüljön, függőlegesen.
6. Az utolsó feltétel, hogy húsvéti legyen a téma. A képeken locsolás, tojások, sonka, kölni...Nem kell, hogy saját felvétel legyen, de ahova fotót kértem, oda fotót tegyetek.

Felhasznált elemek: Aprilmouse and Hanulienka készleteiből való a barna háttér, a rózsaszál, a farkasfog és a középső csipke. Mintás háttér és a csibe: Kaccii Design, zsák: Krisssz; kosár:WaterLo; kölni:Nagy Zoltán; tojás a kosárban:ScrapKado; s a tojásokon a matricák: Lady J

Szép napokat mindenkinek!

1 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Szia! Meghívlak egy játékra, gyere el a blogomba.