Rendszeres olvasók

2012. július 31., kedd

SZünet

Nagyon régen írtam ide utoljára. Az elmúlt időszakban szinte csak a CT "munkáim" bemutatására korlátozódtak a bejegyzéseim. Most pedig Nathalie is nyári szünetet tart, így nincs "kötelező" bemutatni valóm. Ez jól jött nekem, mert valahogy egyre nehezebb volt időt szakítanom az alkotásra, a blogolásra.
Most meg olimpiai lázban égek én is, s ilyenkor késő este a napi eseményeket nézem vissza.

Azért nem szeretném elhanyagolni ezt a blogot.
Két dolgot meg is osztok gyorsan minden kedves olvasómmal.

Az egyik: hagyományos album készítésébe kezdtem!!!! Eddig mindig csak csodáltam a gyönyörűséges scrap oldalakat, amik nem digitálisan készültek. Számomra ezek utánozhatatlanok voltak. Aztán gondoltam egyet, s szülinapomra megleptem magam egy online tanfolyammal. A scrapbook.hu-n Timcsoca vezeti az oktatást. Ez már a 3. hetünk. Egy 10 oldalas albumot készítünk el Timcsoca segítségével. 2-3 naponta kapjuk az új leckéket. Bár nem vagyok napra kész, de haladok. S tényleg nem gondoltam volna, hogy egyszer az én kezeim közül is kikerül majd egy ilyen szépség. Fantasztikus érzés!
Megmutatom a borító oldalt.


A másik, amit szeretnék megosztani Veletek, egy olvasmányom. Valamikor a blogírásom elején írtam én könyvekről is.
Lassan 2 hónapja, hogy részt vette egy játékon a neten, s nyertem egy regényt. Vasas Judit első könyves író alkotása egy kalandregény. Címe: Mah-ree Nok
Bevallom, a kalandregények nem igazán vonzanak, de miután megkaptam a könyvet (pont a szülinapomon) kíváncsiságból beleolvastam, hogy mégis milyen. S annak ellenére, hogy épp egy másik regényt olvastam, nem tudtam letenni. Esténként, mikor már minden elcsendesült a lakásban, leültem, s faltam az oldalakat.
A történet főszereplője 5 gyerek, akik hihetetlen kalandba keverednek egy régi indián varázskönyv által. A cselekmény igazán mozgalmas, s aki figyelmesen olvas, sok hasznos, megszívlelendő dolgot is talál a sorok között. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mi is ragadott meg engem annyira ebben a műben, a tartalmat pedig szándékosan nem akarom leírni. Viszont akinek felkeltettem az érdeklődését, annak megmutatom a könyv borító oldalát, s egy link, ahol megvásárolhatjátok. Ha valaki elolvasta kíváncsi lennék az Ő véleményére is.


1 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Gyönyörű album lesz, nagyon ügyes vagy!!! Köszi a könyvajánlót, én is szeretek mágikus dolgokról olvasni.