Rendszeres olvasók

2011. november 9., szerda

Otthon, édes otthon

Mostanában nagyon sok helyen tűnik fel ez a téma. Még scrap körökben is. Sajnos kommentelni nekem sem igazán volt időm az utóbbi hónapokban, de többetek blogján láttam az édes otthon vonatot. Csodaszép. Hamarosan elkezdem a töltögetést én is.

Nathalie egyik készlete szintén az otthon címet kapta. Nézzétek csak:


Tele van gyönyörű elemekkel, scraptársaim fantasztikus oldalakat alkottak vele. Figyeljétek csak Nathalie blogját, 10-e után biztosan megmutatja. Kapható: scrapbird; coolscrapsdigital


Én nem annyira meseszerű, illetve fantasia képet készítettem, csak egyszerűbbet. Először mutatom, aztán írok róla.Nos, a fotókon azt látjátok, ahogyan Lilla szobája készült, már több, mint 4,5 éve!
S most jön a nagy titok. Előtte azonban szeretném megköszönni mindenki kedves hozzászólását előző bejegyzésemhez. Jó tudni, hogy azért tényleg van még olvasóm, annak ellenére, hogy bizony én is jó ideje csak passzívan olvasgatok.
Szóval hamarosan újra át kell rendeznünk a gyerekszobát, ugyanis januárra várjuk Lilla kistesóját!!!!
Ez az oka annak, hogy egy ideje szinte a tyúkokkal feküdtem, (na, jó, azért nem egészen, de sokszor előfordult, hogy én is elaludtam este, amikor Lillát altattam), s géphez ülni meg nagyon ritkán volt időm.
Hogy ezután többet blogolok-e azt még nem tudom. Ezen a héten már nem dolgozom, de ha a baba megszületik biztosan megint ritkán kerülök a gép közelébe. Addig azért igyekszem jönni.

Szép napokat mindenkinek!

5 megjegyzés:

Ányi írta...

Sok szeretettel gratulálok elsőként :)

Detti írta...

Reggel Azurnál olvastam előbb, mint a blogodon. Gratulálok!

hékás írta...

wow, de fantasztikus hír! Januárra? Jó sokáig magadban tartottad a hírt :D Remélem jól érzed magad

Secima írta...

Ez aztán tényleg nagy hír! Gratulálok!

Kovaxka írta...

ÓÓÓ, én is gratulálok! :)