Rendszeres olvasók

2011. február 27., vasárnap

Ez + Az

Néhány változás történt a blogomon, amit szemfüles olvasóim biztosan észrevettek.
Az egyik az, hogy egy ideje szép fehér a hátterem. Sajnos sehogyan sem sikerül idevarázsolnom azt a hátteret, amit készítettem. Egy pillanatra felvillan, aztán annyi. Megmondom őszintén, már csak ideges leszek, ha próbálkozom a beállításával. Van valakinek valami ötlete?

Változotak a logók a bal oldalon. Levettem az Astraya design logóját. Tetszettek a készletei, s örültem, hogy bevett a csapatába, de számomra túl nagy volt az az elvárása, hogy mennyit fórumozzunk. Így aztán inkább kiléptem.

Felkerült viszont a Srap-kreatúra logója. Így Ti is könnyebben eljuthattok Bea igazán kreatív oldalára, s ezzel egy játékban is részt veszek. Erről itt olvashattok. Bea! Itt is köszönöm szépen a segítséget.

S ha már játék: Hékástól és Evustól is kaptam egy díjat, amit itt is nagyon szépen köszönök Nekik!A részvételi feltételek, szabályok:
- Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-Blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
- Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
- Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van. Az első jelöltem Betti lenne, de Ő velem együtt kapta meg azt a díjat Hékástól. Azért nézzétek csak  meg a blogját!!

Így most 3 olyan emberkének adom tovább a díjat, akiket már jól ismerhetünk a scrap világából, de talán ezeket az új blogjaikat még nem annyira.

Bea- Scrap-kreatúrájára már többször felhívtam a figyelmeteket itt a blogomban. Remélem Ti is jártatok már Nála, de ha még nam, akkor itt az idő!!

Maja "Én így csinálom"- Mióta 3 gyermekes anyuka lett, ezt a blogot is vezeti. Én nagyon szeretem olvasgatni. S hogy még erre is tud időt szánni, csak csodálom érte.

Kolibri - Csemete design oldalán nagyon sok ötletet találhatunk, amik gyermekek körében biztos sikerre számíthatnak. Én is kipróbáltam már párat, köszi Kolibri!


Végül pedig 2 képet mutatok. Mindkettő csak egyszerű fotó (scrap oldal még várat magára)
Az első Lillácska első farsangi jelmeze. Így sikerült a mi pillangónk.


A második pedig a Galya pataknál készült. Nagy szomorúságomra tegnap nem tudtam elmenni a Cewe fotósétával összekötött találkozójára. Pedig nagyon készültem rá. Apa látva szomorúságomat, megajándékozott bennünket egy gyönyörű kirándulással. Ezt a fotót ízelítőül hoztam.Szép napokat mindenkinek!

5 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Gratulálok a díjhoz.A blogszépítésről sok ötletet találhatsz itt:
http://www.bloggersbloggers.com/

do írta...

Blogszépítéshez hozzászólni nem tudok, de a pillangódtól odáig vagyok! Gyönyörű volt!!!

Secima írta...

A bloghoz én sem tudok hozzászólni, de a pillangód nekem is nagyon-nagyon tetszik!
Gratulálok a díjadhoz!

Maja írta...

Nagyon szépen köszönöm a díjat, jól megleptél:-). Itt írtam róla:
http://majamami.blogspot.com/2011/03/dijaztak.html

Juma írta...

A pillangó gyönyörűűűűűűű!!
Néztem már a fotóidat, csodálatosak:-)