Rendszeres olvasók

2011. január 30., vasárnap

Havas napok

Azt már tudjátok, hogy én nagyon várom a tavaszt.S ezzel nem vagyok egyedül. Lilla Karácsony óta kérdezi, hogy mikor lesz Húsvét. Mondtam neki, hogy majd tavasszal. Ezután mindig mutogatta, hogy "nézd anya, már a zöld a fű...., mindjárt rügyeznek a fák.... már közeledik  a tavasz" Aztán kiderült az oviban, hogy hamarosan farsangra készülnek. Na, azóta azt kérdezgeti Lillácska naponta 5-ször (+ az oviban nem tudom hányszor), hogy mikor lesz már farsang. Beszéltünk arról is, hogy farsangkor elűzzük a telet. Ez már nem volt annyira világos, hogy miért űzzük el, ha már tavasz van (mert hiszen süt a nap, nincs hideg, s hó sincs). Aztán ugye egyértelművé vált, hogy bizony még tél van.
Így aztán most aktuális ez a havas oldalam. (bár a fotó decemberben készült)



Tatiana legújabb mini kitjét használtam fel az oldal készítéséhez, melynek címe: The winter is blue


Ha Nektek is tetszik, itt hétfőtől megvásárolhatjátok :digistyledesigns , mcd-digiscrapshop , scrappindigikreations , reflectedmemories

Sőt, esélyetek van arra is, hogy megnyerjétek. Ehhez látogassatok el Tatiana oldalára, s ha már követői vagytok, csak egy üzenetet kell hagynotok. Sok szerencsét!

Szép napokat mindenkinek!

4 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Vidám klassz oldal.

Margó írta...

Ez a csodálkozó tekintet mindent megér!!! (Még akkor is, ha még tél van, brrr:-))

do írta...

Szuper az a fotó!!! és igen, még nagyon tél van :(

Puzsi írta...

Ez a fotó! Mire csodálkozott rá ennyire Lillád? Amúgy édes gyerekszáj: ha süt a nap tavasz van és kész... Édes. Ja, és az oldalad is csudaklassz!