Rendszeres olvasók

2011. január 4., kedd

Elmúlt Karácsony

S hol van már a tavalyi hó!
Egy kis villám összefoglalás azok kedvéért, akik tudom, hogy olvassák a blogomat, s őszintén érdeklődnek is irántunk. December elején megtört a jég, s Lilluka már nem sír reggelente. Sem otthon, sem az oviban. Nem vagyok babonás, de azért remélem nem kiabálom ezt most el. Kicsit tartottam a hosszú (2 hetes, hű de jó is volt) szünet után a visszatéréstő, de eddig hála Istennek, nem volt gond.

Az ünnepekre izgatottan készültünk, s igazán kellemes volt. Lillácska begyűjtött jó pár könyvet, s persze egyéb ajándékok is várták itt és ott a fa alatt. A kedvenc ajádéka egy mesekönyv, amit kinyitva egy igazi babaház tárul elé. Papírfigurák is vannak hozzá, amivel eljátszhatjuk a mesét. Nővéreméktől kapta ezt a meglepit, s telitalálat. Ilyen szépet még én sem láttam.
Én is kaptam ám meglepiket. Összesen 4 db formanyomót rejtettek a csomagjaim. Van köztük levél, fa és virág is. Már ki is próbáltam az ajándék hibrid naptárakon, amiket még utolsó pillanatban díszítgettem.

S ha már visszatekintés, hoztam még egy képet a múltból. A fotón keresztlányom látható pár évvel ezelőtt, amikor Gödöllőn jártak Sissy palotájában. Amint látható, személyesen találkoztak.


Ez a régi fotó ugrott be nekem először, amikor megláttam Azur gyönyörű collab készletét. Mert igen! Eddig csak néhányatok blogján csodáltam meg Azur készleteit, de decembe végétől már én is a csapata tagja vagyok. S ennek nagyon örültem. Nagyon tetszenek a készletei, hamarosan mutatok még néhányat.
Most tehát elsőnek a Shabby World készletet mutatom be, melyet Azur, Mariscrap és Sarayane közösen alkottak. Szerintem fantasztikus lett. Ha tetszik, itt megvásárolhatjátok: ScrapBird.com


Szép napokat mindenkinek!

6 megjegyzés:

do írta...

Örülök, mert írsz, mert Lillácska megszokta az ovit, és örülök, mert örülsz az új CT tagságodnak (és akkor a lyukasztókat még nem is említettem :D)
Fantasztikus az oldalad!

hékás írta...

De jó, hogy nincs sírás, és nem kell stresszesen ébredni. Csak könnyebb így. A tagsághoz gratulálok, megérdemelted. Még sok-sok ilyen szép oldalt szeretnénk látni, mint amilyen ez is :)

Margó írta...

Igen, én is nagyon örülök, hogy Lillácska már igazán ovis lett:-))
Így biztos, hogy Te is nyugodtabban tudod majd élni a napjaidat!
Gratulálok a CT tagságodhoz, Veled örülök! Kívánom, hogy szép készletekből készíthesd a szép oldalaidat. No, meg azok a nyomók,amikről írsz - számomra még mintha kínaiul beszélnél:-)- már tudom, hogy kincsek. Én is kezdek kacsintgatni a hagyományos felé, de legalábbis a hibrid felé. (.. és akkor jövök kérdezni!)
Köszönöm a türelmed, kicsit pihennem kellett, most kezdek újra éledezni, így sűrűbben fogok ismét jönni:-)
Szeretettel gondolok Rád, virtuális ölelést küldök!

Evus írta...

Halihó!
De szuper, hogy lánykád megszokta az ovit!
1 hónap és 12 nap múlva az én kicsi lányom is ovis lesz.....
Gratula Azurhoz, ő egy nagyon rendi és termékeny tervező, a készletei nekem nagyon bejönnek, de ahogy látom, Neked is, mert nagyon szép oldal hoztál!

kreatívhit írta...

Nagyon szép évet nektek! Az oldal egyedi és ötletes.Ráadás jó kis hétvégi ötlet.

Puzsi írta...

Annyira vártam ezt a bejegyzést, de sokáig nem voltam, így csak most örülök neki, de nagyon. Még a könnyem is kicsordult, hogy Lillád már nem pityereg reggelente, pedig nem vagyok egy sírós... Sokat gondoltam Rátok mindig, tudva milyen nehéz Neki és persze Neked is. Így most nagyon meghatva örülök. A lyukasztókat pedig nem irigylem ám, ááá kicsit sem... (nekem is hozott egyet a nagyfiam angyalkája...).