Rendszeres olvasók

2011. január 5., szerda

Azur Srap

Szent Este napján kicsit én is csalódott voltam, amiért szinte tavaszi nap köszöntött ránk, s vártam a havat. S másnapra esett is, így fehér Karácsonyunk lett. Hurrá! Nekem azonban ennyi nagyjából elég is lenne a télből, hidegből. Ezért remélem nem bánjátok, ha ismét egy kis tavaszt varázsolok ide.


Ez az oldalam is Azur egyik készletével készült. A kit címe: Quite Time Ha tetszik, ezekben a boltokban megvásárolhatjátok: ScrapBird, CoolSrapsDigitaldigidesignresort. Mutatom is.




Tegnap írtam, hogy milyen nagy öröm volt számomra bekerülni Azur csapatába. Igazán nagy létszámú a csoport, s 4 magyar scrap-társat is találtam köztük. (Remélem senkit sem hagytam ki) Ennek is nagyon örültem. Azur szerintem nagyon kedves, s ami a készleteit illeti: gyönyörűek. Nem győzöm csodálni Őt, mert szinte heti két kittel jelentkezik, s mindegyik fantasztikus. Nagyon sok elemet tartalmaz minden készlet, így sokféle oldal elkészítésére ad lehetőséget. Fantasy oldalak készítésére is szinte mindegyik ad lehetőséget.

S most va egy jó hírem. Január 6-8 között Azur 80%-os kedvezménnyel kínálja a készleteit ebben a 2 boltban: ScrapBird , CoolSrapsDigital


Elárulom, hogy az előnézeti képek sokszor nem tartalmaznak minden elemet. Ne felejtsétek tehát el, 2 napig tart a leárazás. Én szóltam!


Ui. Nagyon szépen köszönöm az előző bejegyzésemhez a hozzászólásokat. Olyan jól esik tudni, hogy tényleg olvastok, s velem együtt örültök. Köszönöm!


Szép napokat mindenkinek!

3 megjegyzés:

Sziszi írta...

Szia! Üdv. a csapatban itt is!
Szép napokat és gyönyörű alkotásokat kívánok Neked!
Üdv: Sziszi

Puzsi írta...

Gratulálok a CT-tagságodhoz! És nem mellesleg Boldog új évet kívánok Nektek!

Margó írta...

Nagyon kedves ez a téli-tavaszi oldalad:-)))) Jó ötlet volt!