Rendszeres olvasók

2010. július 31., szombat

add on by High Four Designs

Egy hete értünk haza a mini nyaralásunkból. Tervezem, hogy írok ide egy képes beszámolót róla, legalább saját magamnak jó lesz majd visszaidézni. Ehhez azonban még össze kell szednem a képeket, s a gondolataimat.

Most mutatok két oldalt, amit a napokban készítettem. Szrjudit oldalán láttam meg egy "add on" készletet, ami nagyon megtetszett, s ebből alkottam.

Ezen az oldalon egy olyan fotót láthattok, amit a nyaraláson készítettem. Előzetesben csak annyit, hogy Szécsényben voltunk. Lillukának persze itt is a kavicsozás volt az egyik legnagyobb élménye. (az bárhol, bármikor jöhet)

Felhasznált elemek: High Four Designs: Behind the Hill add on

S még egy oldalt készítettem a mini készletből, mert tényleg nagyon tetszett. Ezt Secima egy régebbi adott fotós játékára készítettem valakinek. Nos, kinek? ...., sok szeretettel küldöm Neked..

Felhasznált elemek: High Four Designs: Behind the Hill add on

Szép napokat mindenkinek!

5 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Már egyszer írtam, most is így gondolom: a nívós fantasy készletekkel fantasztikusan klassz oldalakat készítesz! Azért az Oslinak készült oldal is nagyon tetszik! :)

szrjudit írta...

Wooow, Era, nagyon tetszenek az oldalaid, nekem az első a kedvencem, csodaszép, ahogy a fotót elrejtetted a készletben :)

Secima írta...

Hú, nem is tudom melyik tetszik jobban. Inkább nem választanék. A lényeg, hogy nagyon ügyes vagy és remélem, hogy jól kipihentétek magatokat. :)

éva judit írta...

Én az elsöre hajazok de tetszik a másik is,szeretem a fantazyt

Osli írta...

Ó, ezt most veszem csak észre. Volt egy kis időm blogokat olvasgatni, s mit találok? Köszönöm szépen Era! Nagy meglepit okoztál.