Rendszeres olvasók

2010. június 1., kedd

Egy kép két kihívásra

Túl vagyunk az első 2 nehéz napon. Tegnap reggel Lillácskát sikerült még félálomban félig felöltöztetnem. Aztán mikor felébredt, bizony sírni kezdett, hogy még kicsit hadd aludjon. Majd a szívem szakadt meg, de hát indulni kellett. Mire a cipő is a lábára került, már jobb kedve lett. S bár anyukáméknál (6ra már ott kellett lennünk, hogy beérjek a munkahelyemre) még visszaaludhatott volna, mégsem tette. Máris hívta apukámat játszani.
Sajnos ebédre csak keveset evett, s nem is aludt el utána. Remélem ez még változni fog. Viszont délután örömmel üdvözölt, s nyakazott. (Ez az én kiváltságom maradt!) Mire hazaértünk azonban már nagyon nyűgöske volt. Hiába, kimaradt az alvás, fáradt volt. Este viszont hamar elaludt.

Ma már sokkal nehezebben ment a felkelés. Annyira sírt szegénykém, s ami ruhát félálmában sikerült ráadnom, azt dühében szint mind levette magáról. Csak sírt és sírt, s láttam a szemében az irántam érzett haragot, mert ő otthon akart maradni, s aludni. Nagyon kellett tartanom magam, hogy én ne kezdjek el sírni. Mire a kocsiba kerültünk, azért újra jó kedve lett, s az utat végigcsacsogtuk mamáékig. Délelőtt kicsit pihent, de nem aludt el. Sem ebéd után nem aludt. Így este még korábban zuhant álomba, mint tegnap.

Tudom, kitartás.


Mutatok egy oldalt, amit 2 kihívás összevonásával készítettem. Remélem így is elfogadható, de ha nem, akkor is jó volt elkészíteni.
Osli apák napi játékra hívott bennünket. Janka pedig egy készlettel ajándékozott meg minket névnapja alkalmából! Isten éltesse sokáig. Ezzel a készlettel hirdetett játékot.
Így készült el ez az oldalam, ami arról szól, hogy Lilla megszületésével egy apa is született.


Na, most futok, hogy minél előbb le tudjak én is feküdni. Azt hiszem holnap kicsit korábban kezdem keltegetni Lillát. Eddig úgy próbáltam, hogy hagytam az utolsó percig aludni, de gy tűnik ez nem jó taktika volt.


Szép napokat mindenkinek!

5 megjegyzés:

do írta...

Nagyon tetszik az oldalad! A fotó gyönyörű! Annyira édes apuka, meg az ő pici lánya :D
A reggelekhez kitartást, idővel belerázódtok. Az én lányaim sem szeretnek felkelni, aztán meg nem lehet lenyomni őket sem :D-

Janka írta...

igen, nagyon szép oldalkát készítettél megható fotóval. mivel én is nagy játékösszevonogatós vagyok, természetesen elfogadom. nem is volt más megkötés, csak hogy az én készletemet használd, így teljesítetted is a feltételeket. köszi, hogy játszottál!

Puzsi írta...

Nagyon szép az oldalad. Milyen igaz, ha egy kisgyerek a világra jön, akkor általa egy anyuka és egy apuka is születik. Szurkolok nagyon, hogy minden rendben menjen Veletek. El tudom képzelni milyen rossz lehet a síró kicsinyedet "molesztálni" reggelente. De talán idővel belerázódik Lillád.

Osli írta...

Természetesen én is elfogadom, mert nálam meg az apás közös fotó volt a kérés, és ennek tökéletesen megfeleltél.
Köszönöm, hogy játszottál, a munkához és a reggelekhez meg kitartás. Szerintem, ha Lilla is átáll, majd fog aludni ebéd után is.

Puzsi írta...

Köszönöm szépen Eralilla a gratulációdat! Igazad volt, tényleg jött a következő. És milyen hamar... Nagyon örülök neki.
Remélem Veletek is minden rendben van. Mindig "eszembevillantok" ám a kislányoddal. Nagyon komoly szurkolótok vagyok.