Rendszeres olvasók

2010. január 3., vasárnap

Új év

Minden szépet és jót kívánok mindenkinek erre az új évre. Legyen sokkal szebb, mint az eddigiek, s teljesüljenek mindenkinek a vágyai.

Nálunk nagy változás várható ebben az évben. Bevallom, szorongok is tőle. Lillácska (hihetetlen), de 3 éves lesz. Így áprilisban visszamegyek dolgozni. Nem lesz könnyű az elválás. S az is nyomaszt, hogy oviba csak szeptembertől mehet Lilla, így bölcsbe is kell járnia.
A munka miatt nekem is több alvásra lesz szükségem, így valószinüleg kevesebb időt tudok majd a scrapbookingra, s erre a blogra szánni. S úgy tűnik már el is indult egy folyamat, ami segít abban, hogy ez zökkenőmentesebb legyen. Az egyik CT tagságom most szűnik meg, mert sajnos a designer nem tudja folytatni a munkáját. Cheri pedig kissé visszavesz a tempóján, s ezentúl nem hetente, csak 2 hetente jelentkezik új készlettel.

Ennyit a változásokról.
Most pedig sapkát, sálat, kesztyűt elő, mert újabb hideg és hó következik. S legyen kéznél a fényképezőgép is. Az elkészült fotókhoz pedig szeretettel ajánlom Rebecca új freebijét.





Rebecca oldaláról letölthetitek.
Kellemes alkotást.

Szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések: