Rendszeres olvasók

2009. augusztus 9., vasárnap

Designerek ha összefognak

Lebegés a szellőben. Valahogy így lehetne lefordítani Cheri legújabb készletének címét. S ez a kit egyben egy közös munka része. Ellay és Jen volt a másik két alkotó. Érdemes hozzájuk is bekukkantani!
Az első oldal, amit most megmutatok, Cheri készletének felhasználásával készült. Múlt héten vasárnap ismét Tatán jártunk. Már hagyomány ezen a napon a Porcinkula, ami tulajdonképen egy búcsú. Lillával rögtön leragadtunk a néptáncosok műsoránál. Mikor vége volt, pár lépést eltávolodtunk, de ekkor meg gyereke musical előadása következett a színpadon, s Lilla kérte, hogy menjünk vissza. Valaki pont akkor terített le a betonra egy gyékényt, s odatelepedett kis családjával együtt. Lilluka pedig, mintha neki tették volna le az ülő alkalmatosságot, szépen lecsücsült. Csodálkoztam is rajta. Csak akkor néztem meg igazából, hogy ismerősök voltak a gyékény tulajdonosai. Persze Lilla még soha nem látta őket. Hát itt készült a fotó. A gyerekek elmélyülten hallgattak, s nézték az előadást. Ez volt a második dolog, amin elámultam. Ilyen hosszú ideig Lilla még talán nem is ült egy helyben. Pedig elég hangos volt a zene, s ez máskor zavarni szokta. Íme tehát az oldal.



A másik oldalamon mindhárom "designer" készletéből felhasználtam elemeket.



Ebből a képből QP oldalt is készítettem, hátha megtetszik valakinek. A képen mindhárom készlet látható.



LETÖLTÉS/DOWNLOAD

S ahogy már megszokhattuk Cheritől, ezt a készletet is ingyen letölthetővé teszi a blogján egy hétig. Aki pedig lemaradna róla, hamarosan a boltjában megvásárolhatja.

Szép napokat mindenkinek!

2 megjegyzés:

Osli írta...

nagyszerű fotók és az oldalak is szuperek lettek

Secima írta...

Nagyon tetszett a történet Lillukáról. :))) Ez a fotó valami szenzációs és milyen szuper oldalt készítettél belőle!!!!