Rendszeres olvasók

2009. augusztus 3., hétfő

Ct hírek

Az úgy kezdődött... erről már írtam. Először a freebiek gyűjtögetése, aztán kezdő alkotások, freebiek készítése, majd CT tagságra jelentkezés. Úgy tűnik egyikben sem könnyű leállni. Illetve azért az idő leállít.
Én olyan helyekre adtam be a jelentkezésemet CT tagnak, ahol tetszenek a designer alkotásai, s ahol nem követelmény a fórumokon való részt vétel. Így kerültem be Chingjp-hez. Nagyon kedves, aranyos lány Fritzie, s nagyon megtetszettek a készletei. S igazán sajnálom, hogy 1 hónap után befejezte a készletek gyártását. Bár azt írta, még azért jelentkezik.
Bekerültem Cherihez is, s ez nagy öröm volt számomra. Már több, mint 1 hónapja alkotgatok a készleteivel, s igazán élvezem. Karynnál pedig vendég vagyok még 1 hétig. Nála most nagy változások vannak, mert a bolt, ahol eddig árulta készleteit megszűnik augusztus végén. Nem hagyja azonban abba a munkát, új boltot keres. A mostani boltjában pedig óriási engedménnyel árulja néhány készleteit. Érdemes bekukkantani Hozzá!!!
Folytatva a témát, amit elkezdtem... Júniusban jelentkeztem a fent említett 3 csapatba, s még egy negyedikbe is, gondolva hátha valamelyik bejön. Az utolsóból azért nem lett semmi, mert a lány mégsem nyitotta meg a boltját. Aztán elkapott a gépszíj, s mikorRebecca is tagságot hirdetett kb 1 hónapja, nem tudtam ellenállni. Csak túl későn jelentkeztem. Kaptam Tőle levelet, hogy tetszenek neki az oldalaim, de már betelt a csapata létszáma, azért a címemet elteszi. Gondoltam, ez olyan udvariassági formula. S jelentkeztem még egy helyre megmérettetni magam. Ott vendég tagságot ajánlottak nekem, ez majd később realizálódik. Ugyanazon a napon kaptam Rebeccától egy újabb levelet, hogy érdekel-e még a tagság Nála, mert felvenne. S már meg is kaptam az első két készletet Tőle!!! Augusztus 10-én, illetve 12-én fognak megjelenni. Akkor mutathatom meg én is az oldalaimat, amik azokkal a készletekkel készültek. Azért addig is érdemes benézni Rebeccához, mert egy kis elnevezős játékkal meg is lehet nyerni most az egyik kitet.

Hú...Ez talán kicsit bonyolult bejegyzés lett, de én azért még egyenlőre értem. Elnézést kérek az olvasóimtól, ha túl száraz lett.

Szép napokat mindenkinek!

7 megjegyzés:

Ányi írta...

Nem lett ez sem bonyolult, sem száraz :-) Már gyanús voltál, mikor olvastam LaceE bejegyzését :-)
Gratula az újabb tagsághoz! Rebecca megtanulhat magyarul :-)))

Osli írta...

Ányi! ez jó volt :D

Eralilla, itt is írom, hogy örülök, hogy te is bekerültél. alig várom, hogy lássam, miket alkotsz Rebecca készleteivel :)

LaceE írta...

Gratula a sok tagsághoz, de legfőképpen a Rebecca-shoz. És igen lassan tanuljanak meg Ők magyarul, mivel nemsokára az amerikai csajok lesznek a csapatban a kisebbség :)

Unknown írta...

Gratulálok én is sok tagsághoz :) Látom Rebecca minden ügyes magyar szkrepperre lecsap :) csak így tovább :) kíváncsian várom az oldalaidat! ;)

Rucola Designs írta...

Nagy gratula neked, én is jót somolygok Rebbeccán! :) Várom a csodás oldalakat ezerrel! :)

Secima írta...

Én is nagyon örülök a sikereidnek! Jó csapatban vagy amerikai és magyar részről is. :)))))

Eszter(beszteri) írta...

Én is nagyon gratulálok a sikereidhez! Várom a szebbnél-szebb képeket! :)