Rendszeres olvasók

2009. július 20., hétfő

blogdíj+ pecsét

Nem gondoltam volna álmaimban sem, de ismét kaptam egy blogdíjat. Nagyon sokat jelentenek számomra a bejegyzéseimhez kapott hozzászólások. Ez a díj pedig most sok-sok hozzászólással felér. Nagyon szépen köszönöm Oslinak. Tőle kaptam ezt a díjat.



A játék pedig ami hozzá kapcsolódik.
1. Tedd ki a díjat a blogodra!
2. Linkeld ki azt, akitől kaptad!
3. Nevezz meg legalább 3 blogot!
4. Hagyj üzenetet a díjazottaknak a díjukról!


Elsőként Krissznek küldeném tovább, mert nagyon sok szép percet, órát szerzett nekem a Cewe oldalával. Mindazzal, amit ott olvastam, tanultam , láttam. Tudom azonban, hogy Ő már megkapta ezt a díjat, ezért a következő 3 embernek küldöm tovább:

Arenn
Icka
Shel

Azért választottam Őket, mert nagyon édes rajzos készleteket készítenek, amik mindig mosolygásra késztetnek engem is.

Az oldalsávba pedig kiteszem én is a blogvonatos pecsétet, amit bár én készítettem, de Oslié volt az ötlet. (Igazából ezt kérte tőlem, egy régebbi nyereményeként.)

Szép napot mindenkinek!

4 megjegyzés:

Arenn írta...

Köszönöm, hogy rám gondoltál. olyan nagyon jó érzés, hogy tetszenek a rajzaim.

Juja írta...

Köszönöm szépen! Nagyon örülök neki! :)

icka írta...

Köszi!!!!!!!!!!! Minden ilyen díjnak nagyon örülök, mert gondoltál rám és ezért nagyon hálás vagyok! Klassz a pecsét, a készleteket bevallom még nem volt időm letölteni, de jövök amint tudok!

Noncsi írta...

Először is köszi a pecsétet nagyon kedves ötletnek tartom, másodszor köszi a készletet nagyon tetszik. Harmadszor pedig szeretnélek meginvitálni a blogomra egy kis meglepetésre. Várlak szeretettel! :)))